Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

"Το δέντρο που έδινε"


Η Εταιρεία Παραγωγής Θεατρικών Παραστάσεων «Theatre Reactor» σε συνεργασία με το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, για 5 η συνεχή χρονιά, προτείνει στα νηπιαγωγεία και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού την αξεπέραστη ιστορία αγάπης του Σελ Σίλβερσταϊν «Το Δέντρο που έδινε» σε μια ιδιαίτερη διασκευή. Η διεξαγωγή της παράστασης θα πραγματοποιείται στο χώρο του Πολεμικού Μουσείου, περιλαμβάνοντας και παράλληλες δράσεις (ξεναγήσεις, παρουσιάσεις κ.α.).
Η εταιρεία σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία μετακίνησης των μαθητών, μπορεί και μεταφέρεται η ίδια στα διάφορα σχολεία των γύρω νομών, προσαρμόζοντας το δρώμενο αυτό σε οποιοδήποτε χώρο του σχολικού περιβάλλοντος.
Υπάρχει η δυνατότητα για δύο παραστάσεις σε μία μέρα, ώστε να εξυπηρετηθεί μεγάλος αριθμός παιδιών. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης της παράστασης μεταγλωττισμένη στην αγγλική γλώσσα.


Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την παράσταση μέσα στο Πολεμικό Μουσείο / Παράρτημα Θεσσαλονίκης: 2310 249803 – 249804 – 2310 893731.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για την παράσταση μέσα στο σχολικό χώρο: 6977-761778 (Δημήτρης Κανίογλου) καθώς και στο e-mail: theatrereactor@gmail.com

Συντελεστές Πρωτότυπο κείμενο: Σελ Σίλβερσταϊν Διασκευή - Σκηνοθεσία: Ιορδάνης Αϊβάζογλου Θεατρολόγος – Θεατρικό παιχνίδι: Κατερίνα Μαυροφρύδου Ηθοποιός: Δημήτρης Τσιούγκος Μουσική: Δημήτρης Κανίογλου Σκηνογραφία - Ενδυματολογία: Αναστασία Σακονίδου Σχεδιασμός animation: Σμαρώ Σαχπαζίδου Σχεδιασμός ήχου και φωτισμού: Βασίλης Μπουτόπουλος Φωτογραφίες: Βασίλης Γκουντινάς Υπεύθυνη social media: Έλενα Κανίογλου Στην αφήγηση ακούγονται οι ηθοποιοί: Μιχάλης Γούναρης, Μαρία Χατζηιωαννίδου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου