Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


Φτάνοντας στο τέλος της σχολικής χρονιάς και στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, σας αποστέλλουμε σχετικές πληροφορίες και διευκρινήσεις.

Α. Συμπλήρωση και υποβολή φόρμας υλοποιηθέντων προγραμμάτων
Παρακαλούνται οι Δ/ντές/ντριες και Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων να συμπληρώσουν τις φόρμες υλοποίησης προγραμμάτων on line επιλέγοντας για κάθε πρόγραμμα το αντίστοιχο link

  • Για προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, επιλέγετε το link:
Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατήστε υποβολή.

  • Για προγράμματα Αγωγής Υγείας, επιλέγετε το link:
Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατήστε υποβολή.

  • Για προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων, επιλέγετε το link:
Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατήστε υποβολή.

Η υποβολή των προγραμμάτων αποτελεί και την προϋπόθεση αποστολής βεβαιώσεων υλοποίησης στους εκπαιδευτικούς που αντιστοιχούν σε κάθε πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι τα προγράμματα για τα οποία θα συμπληρώσετε τις φόρμες είναι ΜΟΝΟΝ εκείνα που έχουν υποβληθεί στην αρχή της σχολικής χρονιάς στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να υλοποιήσει μέχρι τρία προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων. Σε περιπτώσεις που έχει υπερβεί τον αριθμό αυτό, βεβαιώσεις θα δοθούν και πάλι για τρία προγράμματα.

Β. Παραδοτέο υλικό και δανειστικό υλικό

Οι εκπ/κοί που υλοποίησαν προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, παρακαλούνται να αποστείλουν μέχρι 15/6, στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, ένα CD που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από τις πιο σημαντικές δραστηριότητες του προγράμματος , με μια μικρή περιγραφή. Μπορεί να είναι σε όποια μορφή επιθυμείτε, word, ppt, pdf, κλπ.

Όσον αφορά στο υλικό που τα σχολεία έχουν δανειστεί από το Γραφείο σχολικών Δραστηριοτήτων, με σκοπό την υποστήριξη των προγραμμάτων, παρακαλούμε να επιστραφεί στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων μέχρι 15/6.
Το ίδιο ισχύει και για υλικό που δεν έχει επιστραφεί από προηγούμενες χρονιές. 

Για διευκρινήσεις, πληροφορίες, υποστήριξη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Φράγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου