Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

«Το ποτάμι μας: Διδακτικές πρακτικές για την Εκπ/ση για την Αειφορία»

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Νάουσας, προγραμματίζει διήμερο θεματικό σεμινάριο, με σκοπό την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη φιλοσοφία, το περιεχόμενο και τις μεθόδους υλοποίησης προγραμμάτων της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για την Αειφορία. Το θέμα του σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Δεκεμβρίου 2016 , στο ΚΠΕ Νάουσας, έχει τίτλο:
«Το ποτάμι μας: Διδακτικές πρακτικές για την Εκπ/ση για την Αειφορία»
                Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, που δεν έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν αντίστοιχο σεμινάριο ή/και εκπονούν αντίστοιχης θεματολογίας πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπ/σης.
Με την ολοκλήρωση της διήμερης επιμόρφωσης οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς το πρόγραμμα θα λάβουν βεβαίωση επιμόρφωσης  και θα εγγραφούν στο μητρώο επιμορφωμένων στην περιβαλλοντική εκπ/ση που τηρείται στο ΚΠΕ.
Επισημαίνεται ότι θα καλυφθούν τα έξοδα διατροφής (δείπνο Παρασκευής, πρωινό Σαββάτου, καφέδες-βουτήματα) όλων των συμμετεχόντων καθώς και η διαμονή τους στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Νάουσας. Επίσης σημειώνεται ότι τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση που έχει σταλεί στα σχολεία, στην υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων, 
ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά kainotomesdraseispellas@gmail.com  έως τις 14 Νοεμβρίου 2016. Θα προηγηθούν εκπαιδευτικοί που θα εκπονήσουν σχετικό με το θέμα του σεμιναρίου πρόγραμμα και δεν έχουν παρακολουθήσει αντίστοιχο σεμινάριο.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και τα ονόματα των εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Νάουσας www.kpenaousas.gr στις  20 Νοεμβρίου 2016. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου