Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΚΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ "Βιοποικιλότητα και Αειφόρος Τουρισμός"

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Καστοριάς οργανώνει θεματικό (Β΄ επιπέδου) τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην Καστοριά.
Το θέμα του σεμιναρίου είναι: «Βιοποικιλότητα και Αειφόρος Τουρισμός», σύμφωνα τη θεματολογία της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Βιοποικιλότητα 2017, που είναι: «Biodiversity and Sustainable Tourism».
Το σεμινάριο έχει έναρξη στις 16:30 της Παρασκευής και λήξη στις 14:30 της Κυριακής.
Η θεματολογία του σεμιναρίου σχετίζεται άμεσα με τις θεματικές ενότητες του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Βιοποικιλότητα: Το Εργαστήρι της Ζωής», που συντονίζει το ΚΠΕ Καστοριάς.
Συνεπώς, το σεμινάριο απευθύνεται:

α) σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για το θέμα,
β) σε εκπαιδευτικούς από σχολικές μονάδες της χώρας ενταγμένες στο θεματικό δίκτυο και
γ) σε εκπαιδευτικούς των συνεργαζόμενων ΚΠΕ του δικτύου.
Το ΚΠΕ Καστοριάς θα καλύψει τα έξοδα διαμονής των εκπαιδευτικών που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο και ένα γεύμα ή δείπνο ανά ημέρα υλοποίησης του σεμιναρίου.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση  που έχει σταλεί στα σχολεία, μέχρι την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 και να τη στείλουν μόνον ηλεκτρονικά στην Υπεύθυνη Σχολικών δραστηριοτήτων : kainotomesdraseispellas@gmail.com Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων, θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν αντίστοιχο πρόγραμμα.                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου