Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Εβδομάδα Δράσης 2018 : «Πλανήτης 2030».


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσεις οι αιτήσεις για την ετήσια μαθητική μας εκστρατεία Εβδομάδα Δράσης 2018 που φέτος έχει τον τίτλο «Πλανήτης 2030».

Η δράση απευθύνεται σε σχολεία όλων των βαθμίδων αλλά και σε ομάδες μη-τυπικής εκπαίδευσης, ή πολίτες που θέλουν να ενημερωθούν για τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), να ευαισθητοποιηθούν και να αναλάβουν δράση με κοινωνικό αντίκτυπο.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία είναι από τις πιο ελπιδοφόρες δράσεις τις οποίες συντονίζουμε!
Κάθε έτος περισσότεροι από 35.000 παιδιά και εκπαιδευτικοί ευαισθητοποιούνται πάνω σε μια συγκεκριμένη θεματική και στη συνέχεια κάνουν συμβολικές δράσεις γεμάτες δράση και νόημα.


Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, λαμβάνουν δωρεάν το εκπαιδευτικό πακέτο της εκστρατείας καθώς και ψηφιακό επιπλέον υλικό (βίντεο, φωτογραφίες, παρουσιάσεις).

Δείτε περισσότερα στο συνημμένο φυλλάδιο. Να σημειώσουμε ότι η διάθεση του υλικού γίνεται δωρεάν και οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής.

Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν προωθούσατε την ενημέρωση σε όσους/ες πιστεύετε ότι ενδιαφέρονται να παραλάβουν το υλικό. Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν στις 19 Ιανουαρίου.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινήσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δέσποινα Καρδογέρου, Δήμητρα Ντιρογιάννη, Χρυσούλα Σταματούκου,

Εκπαιδευτικός Τομέας ActionAid
Tel: 2109211029

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου