Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Σεμινάριο φωτογραφίας με αναφορά στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον

ΦωτογραφίΖΩ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  ΦΥΣΗΣ&ΤΟΠΙΟΥ
           

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας Γιαννιτσών, σε συνεργασία με τους Δήμους Έδεσσας και Σκύδρας, καθώς και με τον φωτογράφο κο Γιώργο Σπυρίδη, προτίθεται να πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα φωτογραφίας, δίμηνης διάρκειας (8 εβδομαδιαίες συναντήσεις), κυρίως στη θεματική του τοπίου και της φύσης.
Το πρόγραμμα απευθύνεται καταρχάς σε εκπαιδευτικούς της Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης και μαθητές της Βθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας ,  και στη συνέχεια σε λοιπούς ενήλικες -οι οποίοι είτε είναι αρχάριοι είτε έχουν ήδη γνώσεις αναφορικά με τον τομέα της φωτογραφίας-.  Οι συναντήσεις διερευνάται να  πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στη Σκύδρα και κάθε Τετάρτη, στην Έδεσσα,  απόγευμα μετά τις 16:00. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει αντίστοιχα στις 5 και  στις 7/2/2018.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν
i)να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους -στέλνοντας το ονοματεπώνυμο, τον προσωπικό αριθμό μητρώου εκπαιδευτικού, το τηλέφωνό τους, την κατηγορία (φωτογραφία αρχάριοι ή φωτογραφία προχωρημένοι) και τον τόπο του σεμιναρίου (Σκύδρα ή Έδεσσα) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν- στο pokpe2014@gmail.com
ii)αν δεν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, να δηλώσουν τηλεφωνικά τη συμμετοχή τους στο ΚΠΕ Έδεσσας Γιαννιτσών, κο Θεόδωρο Παπαϊωάννου στο τηλ. 2381051337, εργάσιμες ημέρες μεταξύ 8.30 και 10.30 πμ.
iii)με τον ίδιο τρόπο ή και μέσω facebook (Κ.Π.Ε. Έδεσσας Γιαννιτσών) να ενημερωθούν στις 5 Φεβρουαρίου 2018 για τον τόπο διεξαγωγής των εργαστηρίων  και τον τελικό κατάλογο με τα ονόματα των συμμετεχόντων.        
                                                               Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

                                                                      ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου