Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

"Επίλυση συγκρούσεων και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο και την τάξη"


Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας (Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων), διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο – εργαστήρι, για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, βασισμένο στο βιβλίο με τίτλο: "Επίλυση συγκρούσεων και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο και την τάξη", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

                 Εισηγητές – συντονιστές του σεμιναρίου θα είναι οι συγγραφείς του βιβλίου κ. Σταύρος Γρόσδος και κ. Βαγγέλης Κελεσίδης.

                 Μέσα από βιωματική προσέγγιση, οι εισηγητές θα διαπραγματευτούν με τους/τις εκπαιδευτικούς, θέματα συγκρούσεων και διαχείρισης κρίσεων μέσα στο σχολείο και στην τάξη, ακολουθώντας το πρακτικό κομμάτι του βιβλίου.

                 Σκοπός του σεμιναρίου, είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν δεξιότητες, μέσα από απλές πρακτικές, ώστε να τις αξιοποιήσουν, προλαβαίνοντας κυρίως τις συγκρούσεις και να τις επιλύουν, είτε εμφανίζονται μέσα στη σχολική κοινότητα, είτε μέσα στην τάξη.

                 Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε δυο συναντήσεις. Η πρώτη θα αφορά στην "Επίλυση συγκρούσεων και διαχείριση κρίσεων στο σχολείο" και εισηγητής – συντονιστής θα είναι ο κ. Σταύρος Γρόσδος ενώ η δεύτερη θα αφορά στην "Επίλυση συγκρούσεων και διαχείριση κρίσεων στην τάξη” και εισηγητής – συντονιστής θα είναι ο κ. Βαγγέλης Κελεσίδης

                 Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την

Τρίτη 13 Απριλίου 2021, ώρες 18:00-20:00,

 μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας WEBEX, ενώ η δεύτερη το Μάιο, σε ημερομηνία που θα σας γνωστοποιηθεί αργότερα.

                 Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την πρώτη συνάντηση, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την on line φόρμα που έχει σταλεί στις σχολικές μονάδες,  μέχρι τις 09/04/2021.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου