Τρίτη 3 Μαΐου 2022

«Πρώτες βοήθειες  στον χώρο του σχολείου»


Η Διεύθυνση Π.Ε. Πέλλας , σε συνεργασία με τις  Διευθύνσεις Π.Ε. A΄ Αθήνας, Γ΄ Αθήνας, Δ΄ Αθήνας, Πειραιά, Π.Ε. Δυτικής Αττικής και τη Δ/νση Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και Αγωγής Υγείας, συνδιοργανώνουν  διαδικτυακό σεμινάριο Αγωγής Υγείας με θέμα: «Πρώτες βοήθειες  στον χώρο του σχολείου». 

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Τετάρτη  11 Μαΐου  2022, ώρες 18:30 – 20:30 μέσω της πλατφόρμας webex. 

Απευθύνεται στις/στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν στις σχολικές μονάδες τωνπαραπάνω διευθύνσεων. Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η απόκτηση βασικών θεωρητικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις στο χώρο του σχολείου, με τις οποίες έρχονται σε επαφή οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους.

Ομιλήτρια είναι η Δρ. Χριστίνα Πασαλή RN, PGDip (Ed), BBA(c), MSc, MSHCM, PhD, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής, 1 ο  ΕΠΑΛ Περάματος, ΔΙΔΕ Πειραιά. Είναι Διευθύντρια πιστοποιημένων σεμιναρίων από το E.R.C. στη Βασική και Εξειδικευμένη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, ECG & Pharmacology. Έχει μακρά εμπειρία και επιστημονική γνώση σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής on line: https://forms.gle/y3So3tTeKiyrswa59 μέχρι την Τρίτη 10/5/2022. Ο  σύνδεσμος σύνδεσης θα σταλεί στους συμμετέχοντες την Τετάρτη 11/5/2022 το πρωί, στα προσωπικά mail που θα δηλώσουν στην αίτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου