Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

«Πρώτες βοήθειες στον χώρο του σχολείου»

α

Η Διεύθυνση Π.Ε. Πέλλας , σε συνεργασία με τις  ΔΙΠΕ A΄ Αθήνας, Πειραιά, Δυτ. Αττικής και ΔΙΔΕ Δυτ. Αττικής, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών θεμάτων, συνδιοργανώνουν  διαδικτυακό σεμινάριο Αγωγής Υγείας, την Τρίτη 13/12/2022 και ώρες 18:00 – 20:00, με θέμα: 

«Πρώτες βοήθειες  στον χώρο του σχολείου»

Απευθύνεται στις/στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν στις σχολικές μονάδες των άνω διευθύνσεων. Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η απόκτηση βασικών θεωρητικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις στο χώρο του σχολείου, με τις οποίες έρχονται σε επαφή οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους.

 Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Χριστίνα Πασαλή RN, PGDip (Ed), BBA(c), MSc, MSHCM, PhD, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής, 1 ο  ΕΠΑΛ Περάματος, ΔΙΔΕ Πειραιά. Είναι Διευθύντρια πιστοποιημένων σεμιναρίων από το E.R.C. στη Βασική και Εξειδικευμένη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, ECG & Pharmacology. Έχει μακρά εμπειρία και επιστημονική γνώση σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν την on line αίτηση συμμετοχής που έχει σταλεί στα σχολεία, μέχρι την Κυριακή 11/12/2022 και ώρα 10.00 το πρωί.:

Για την επιλογή των εκπαιδευτικών θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου