Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2023

 Η Ζ Ω Η και η Ε Λ Π Ι Δ Α είναι εδώ. Στα μάτια κυρίως των μικρών παιδιών και στη Φύση που μας προκαλεί, μας προσκαλεί και μας αφυπνίζει.

ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2023 χθες........ μετά από 3 χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης, χθες ξαναβρεθήκαμε. Μικροί μεγάλοι, γονείς και παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες με εγγόνια, μια πολύχρωμη νότα αισιοδοξίας και δημιουργικής διάθεσης. Μα πιότερο από όλα , η ανάγκη κοινωνικής και συνεργατικής αλληλεπίδρασης.
ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2023 χθες..... και για 4 ώρες το πάρκο των Καταρρακτών έγινε μια κυψέλη πολλών αναφορών, πολλών μηνυμάτων, πολλών χρωμάτων.
Οι χελιδονοφωλιές από πηλό, ήταν η αφορμή. Τα μηνύματα της Άνοιξης στη συλλογική αφίσα, έδωσαν το στίγμα. Η Άνοιξη στα προσωπάκια των παιδιών, έστειλε το μήνυμα.
Η χθεσινή εικόνα είναι μια ελπίδα για κάτι καλύτερο, που αξίζει να παλέψουμε για να το ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Καλώς ήρθες Άνοιξη 2023 ..... Εαρινή Ισημερία 2023
Υ.Γ. Τα Χελιδονίσματα είναι μια πολύχρονη εκδήλωση της Ορνιθολογικής Εταιρείας, που έχει αγκαλιάσει ο ΝεοSOS: Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου Ποταμού από το 2014 και στηρίζει η ΔΗΚΕΔΕ. Φέτος στη συνδιοργάνωση μετείχε και η ΔΠΕ Πέλλας.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου