Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

“Δάσος: like or life? ”

 


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας (δια της ΥΣΔ), σε συνεργασία με το ΚΠΕ Έδεσσας– Γιαννιτσών και στο πλαίσιο του τοπικού Δικτύου «Σκέφτομαι αειφορικά, δρω υπεύθυνα», προγραμματίζει Ημερίδα - βιωματικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς, με τίτλο: “Δάσος: like or life? ”

Η ημερίδα θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρες 15:00-17:00 στην Έδεσσα και συγκεκριμένα στο περιαστικό δάσος της πόλης στη «Γαβαλιώτισσα» και στα «Χίλια Πεύκα».

Στη διάρκειά της θα υλοποιηθεί το πιλοτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Έδεσσας- Γιαννιτσών: “Δάσος: like or life? ” με συντονισμό από τα μέλη της Π.Ο. του ΚΠΕ (Σουκιούρογλου Ιωάννη, Καραδήμου Δέσποινα και Παπαιωάννου Θεόδωρο).

Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 15:00 ακριβώς από το Δημοτικό θέατρο Γαβαλιώτισσας.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η γνωριμία με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ και η αναγνώριση της παιδαγωγικής αξίας του Δάσους μέσα από τη βιωματική εκπαίδευση.

Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα της Ημερίδας, ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα υπερβαίνει τις 30 και σε περίπτωση υπέρβασης αυτού του αριθμού, θα επιλεγούν κατά προτεραιότητα εκπαιδευτικοί που έχουν ενταχθεί ή προτίθενται να ενταχθούν στο δίκτυο «Σκέφτομαι αειφορικά, δρω υπεύθυνα» ή θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Ημερίδα, παρακαλούνται να συμπληρώσουν έως και τις 17 Νοεμβρίου 2022 τη φόρμα συμμετοχής που  έχει σταλεί στις σχολικές μονάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου