Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ημερίδα: "Φθινοπωρινές πινελιές"

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας (Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων), διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο: «Φθινοπωρινές πινελιές».
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14/10/2015, ώρες 16:30 – 19:30 και θα έχει βιωματικό χαρακτήρα. Το πρόγραμμα της Ημερίδας, περιλαμβάνει φωτογράφηση των πάρκων της Έδεσσας, προτάσεις υλοποίησης προγραμμάτων σχετικών με το Φθινόπωρο, αξιοποίηση των φωτογραφιών που θα επιλέξουν οι ομάδες. 
Συνάντηση και χωρισμός ομάδων στις 16:30 στον αύλειο χώρο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και στη συνέχεια φωτογράφηση του Φθινοπωρινού τοπίου. Μετά τη φωτογράφηση, συνάντηση των ομάδων στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας.
Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kainotomesdraseispellas@gmail.com, μέχρι την Τρίτη 13/10/2015 και ώρα 11:00.

*Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους φωτογραφικές μηχανές και να είναι κατάλληλα ντυμένοι (αθλητικά και άνετα ρούχα και παπούτσια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου