Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

«Οι δρόμοι ( τρόποι ) του κρασιού στο παρελθόν το παρόν και το μέλλον»

Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Νάουσας, στo πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Σχολικών Μονάδων «Γεωργία και Περιβάλλον», που συντονίζει, προγραμματίζει  την υλοποίηση τριήμερου σεμιναρίου στις 8 ,9 & 10/4/2016 με θέμα :
«Οι  δρόμοι  ( τρόποι )  του κρασιού  στο  παρελθόν  το  παρόν  και  το  μέλλον».
Στο θεματικό σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν Εκπαιδευτικοί και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης, οι οποίοι
Α) υλοποιούν  στα σχολεία τους  Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αντίστοιχης θεματολογίας μ’ αυτής του δικτύου και είναι ενταγμένοι στο δίκτυο «Γεωργία και Περιβάλλον».
Β) προτίθεται να υλοποιήσουν Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αντίστοιχης θεματολογίας και επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο «Γεωργία και Περιβάλλον».
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να αποστείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, μέχρι την Παρασκευή 08/03/2016, ηλεκτρονικά στο mail: kainotomesdraseispellas@gmail.com

«  Πρόσκληση συμμετοχής εκπαιδευτικών σε τριήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης εκπ/κών  του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Σχολικών Μονάδων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης «Γεωργία και Περιβάλλον»  που συντονίζει   το Κ.Π.Ε. Νάουσας »
    
Σας ενημερώνουμε ότι το ΚΠΕ Νάουσας, στo πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Σχολικών Μονάδων «Γεωργία και Περιβάλλον», που συντονίζει, προγραμματίζει  την υλοποίηση τριήμερου σεμιναρίου στις 8 ,9 & 10/4/2016 με θέμα :
«Οι  δρόμοι  ( τρόποι )  του κρασιού  στο  παρελθόν  το  παρόν  και  το  μέλλον»
Στο θεματικό σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν Εκπαιδευτικοί και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης, οι οποίοι
Α) υλοποιούν  στα σχολεία τους  Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αντίστοιχης θεματολογίας μ’ αυτής του δικτύου και είναι ενταγμένοι στο δίκτυο «Γεωργία και Περιβάλλον».
Β) προτίθεται να υλοποιήσουν Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αντίστοιχης θεματολογίας και επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο «Γεωργία και Περιβάλλον».
Γ)  εκπαιδευτικοί μέλη Π.Ο. των συνεργαζόμενων  Κ.Π.Ε καθώς και των ΚΠΕ της συντονιστικής επιτροπής του δικτύου.
Δ)  Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων – Περιβαλλοντικής Εκπ/σης των συνεργαζόμενων Διευθύνσεων Εκπ/σης ή αυτών που έχουν ενταγμένες σχολικές μονάδες στο δίκτυο

Το ΚΠΕ Νάουσας θα καλύψει τα :
α) Έξοδα διατροφής  των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών των σχολικών μονάδων, Υπευθύνων σχολικών δραστηριοτήτων, Υπευθύνων Π.Ε., μελών Π.Ο. των ΚΠΕ τα οποία περιλαμβάνουν 1 δείπνο, 1 γεύμα και καφέ
β) Έξοδα διαμονής  των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και Υπευθύνων σχολικών δραστηριοτήτων και  Π.Ε. τα οποία περιλαμβάνουν διαμονή δυο  ημερών (2)
γ) Έξοδα μετακίνησης από και προς το πεδίο.
Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών καθώς και των Υπευθύνων σχολικών δραστηριοτήτων  θα βαρύνει τους ίδιους.
Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των μελών των Π.Ο των ΚΠΕ θα καλυφθούν από τα  οικεία ΤΔΕ ή τις Διαχειριστικές επιτροπές των Κ.Π.Ε.
Οι συμμετέχοντες  εκπ/κοί  θα φιλοξενηθούν σε  6/κλινα δωμάτια του Κ.Π.Ε. Νάουσας. Όσοι εκπ/κοί  θέλουν  να διαμείνουν σε ξενοδοχεία της περιοχής ( Το Κ.Π.Ε. Νάουσας θα κάνει έρευνα αγοράς την οποία θα αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του) το κόστος θα επιβαρύνει τους ίδιους.
Οι συμμετέχοντες εκπ/κοί των συνεργαζόμενων στο δίκτυο Κ.Π.Ε. θα συμμετέχουν με πόστερ σχετικές με το θέμα του σεμιναρίου οι οποίες θα βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου όλο το τριήμερο.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Παρακαλούμε τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων  και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Δ/σεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης να κοινοποιήσουν και να ενημερώσουν τις σχολικές μονάδες ευθύνης τους την παρούσα πρόσκληση και να μας αποστείλουν έως 10/3/2016 τις αιτήσεις των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών.
Η δαπάνη πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου: "Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία" στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου" , το οποίο χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους.
Το αναλυτικό  πρόγραμμα του σεμιναρίου καθώς και σχετικές πληροφορίες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Νάουσας www.kpenaousas.gr  καθώς και στην ιστοσελίδα του δικτύου www.geoperi.gr  
Συνημμένο έντυπο αίτησης.


Η Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε.  Νάουσας






Στυλιανού Πασχαλίνα








ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΠΕ ΝΑΟΥΣΑΣ
8-10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

«Οι  δρόμοι (τρόποι) του κρασιού στο παρελθόν το  παρόν και το μέλλον»

Έπειτα από ενημέρωση μου από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και έχοντας ενημερώσει ήδη το Διευθυντή της σχολικής μονάδας που ανήκω σας παρακαλώ να δεχθείτε την αίτηση μου να συμμετάσχω στις εργασίες του τριήμερου θεματικού σεμιναρίου, που οργανώνεται στις 8 - 10/4/2015.
Η αίτηση μου διαβιβάζεται μέσω της Υπεύθυνης  Σχολικών Δραστηριοτήτων.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ε-MAIL ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ε-ΜΑΙL


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ




  

























             Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧ. ΜΟΝΑΔΑΣ                                                    Ο/Η ΑΙΤ……..








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου