Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι/σσες
Σας εύχομαι ολόψυχα η φετινή χρονιά να είναι όμορφη και εποικοδομητική . Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται ενίοτε, να ξεπερνιούνται όσο το δυνατόν ανώδυνα , ενώ τα παιδικά χαμόγελα να συνεχίσουν να είναι η δύναμή μας.
Μαζί με τις ευχές μου, σας ενημερώνω ότι οι βεβαιώσεις υλοποίησης προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν την περυσινή χρονιά, θα σας σταλούν ταχυδρομικά στα σχολεία που υπηρετούσατε πέρυσι.
Τα cd με τα προγράμματα που έχετε στείλει στο τέλος της χρονιάς είναι αριθμημένα και βρίσκονται στη βιβλιοθήκη του Γραφείου Σχολικών δραστηριοτήτων, ενώ οι τίτλοι τους έχουν αναρτηθεί στο blog :
Ο κατάλογος των τίτλων σήμερα έχει φτάσει στον αριθμό 615 και ανανεώνεται με κάθε νέα εργασία. Όποιος/α εκπ/κός επιθυμεί να στείλει σε ψηφιακή μορφή την εργασία του ώστε να εμπλουτιστεί περισσότερο η βιβλιοθήκη των προγραμμάτων αλλά και όποιος/α εκπ/κός επιθυμεί να δανειστεί cd από τον κατάλογο, μπορεί να επικοινωνήσει με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Για οποιαδήποτε πληροφορία/ενημέρωση μπορείτε να επισκέπτεστε το blog : http://kainotomesdraseispellas.blogspot.gr/ και να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2381025605, 6977294931, στο mail:kainotomesdraseispellas@gmail.com .

Με εκτίμηση

Ελισάβετ Φράγκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου