Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΣΔ

Έδεσσα 21/09/2016

ΠΡΟΣ
Δ/ΝΤΕΣ  & Δ/ΝΤΡΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ & ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Αγαπητοί/ές  συνάδελφοι/σσες
Έχει αρχίσει η αποστολή των βεβαιώσεων υλοποίησης προγραμμάτων Σχ.Δρ. για τη σχολική χρονιά 2015-16. Παρακαλώ να επιδοθούν στους συναδέλφους όπως φαίνεται στην κάθε αποστολή. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την περυσινή εγκύκλιο του Υπουργείου, κάθε εκπαιδευτικός μπορούσε να υποβάλει μέχρι 2 προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων. Στην περίπτωση που υλοποίησε περισσότερα, θα πάρει βεβαιώσεις μόνο για τα δύο.
Σημειώνω ότι οι βεβαιώσεις εστάλησαν σύμφωνα με τα στοιχεία που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά στο τέλος της σχολικής χρονιάς, όπου ο/η Δ/ντής/ντρια, Προϊστάμενος/η, επιβεβαίωνε την υλοποίηση του κάθε προγράμματος και τους εκπαιδευτικούς που το υλοποίησαν.
Δεν έχουν σταλεί βεβαιώσεις, αν δεν έχει γίνει προηγούμενα αυτή η επιβεβαίωση, ανεξάρτητα αν τα προγράμματα υποβλήθηκαν στην αρχή της χρονιάς και εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων. Όσοι εκπαιδευτικοί, έχουν αυτήν την εκκρεμότητα, παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα.
Επίσης παρακαλούνται οι Δ/ντές /ντριες των σχολικών μονάδων, να μεριμνήσουν ώστε εκπαιδευτικό υλικό που έχει δανειστεί το σχολείο στα πλαίσια στήριξης των προγραμμάτων τις προηγούμενες σχολικές χρονιές, να επιστραφεί στο Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων.
          
                     Καλή αρχή και πάλι. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Ελισάβετ Φράγκου
Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε.Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου